1 0
Vietnamesiske Vårruller

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
10 stk Rispapir
Fyll
2stk Gullrøtter
1/2 Agurk
1 bunt Koriander
1/2 bunt Bladpersille
1 bunt Vårløk
1 bunt Gressløk
1 blokk Risnudler
Marinade
1 dl soyasaus
1 1/2 dl Sweet chilli saus
Saus
2 ss Peanøttsmør
1 1/2 ss kokkosblomstsukker
1/8 tsk Ingefær krydder
1 fedd Hvitløk
2 ss Hoisinsaus
1 klype Chilli

Vietnamesiske Vårruller

Egenskaper:
  • Glutenfri

Knasende godt!

  • 35 min
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

  • Fyll

  • Marinade

  • Saus

Fremgangsmåte:

Del

Vietnamesiske Vårruller

Du har prøvd disse før? Hvis du ikke har, vietnamesiske vårruller, salat ruller eller rispapirruller ) er i utgangspunktet en rå versjon av stekte vårruller eller stekte eggruller .De er friske, stappet med grønnsaker, og/eller laks, scampi eller tofu. Fantastisk, fantastisk godt er det. Den første og viktigste delen er å ha alt i skiver og klart, før du begynner med monteringen . Du kan bruke en rekke grønnsaker, risnudler og friske urter .

Jeg lager mine med laks, for jeg foretrekker det. Men har jeg venner over som er vegetarianere så lager jeg disse med tofu.

Dessuten liker jeg å servere denne retten som en bufeet! la gjestene lage sine egne med akkurat det de ønsker av ingredienser.

(Visited 1 782 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Start med å kutte alle grønnsaker i strimler. Kutt urtene i ønsket lengde. Jeg pleier å fjerne koriander og bladpersille fra stilkene. Vårløk og gressløk pleier jeg som regel å bare ha lange.

2
Ferdig

Bland ingrediensen til marinaden. Kutt fisken i ønsket størrelse og legg det ned i marinaden.

3
Ferdig

kok opp vann og hell det over risnudlene. La dem ligge i det varme vannet og trekke i 10min. Smak og se om de er myke nok.

4
Ferdig

Ta fisken ut av marinaden og stek i ca 5 min. Hell resten av marinaden over i stekepannen sammen med fisken og la det små koke til marinaden er halvert og litt tykk. Pass på, for koker du det for lenge så blir det veldig tykt.

5
Ferdig

Bland og visp alle ingrediense til peanøttsausen utenom chillien. Konsistensen skal være passe tykk. Smak til med chilli så det ikke blir for sterkt. Hvis du har gjester som ikke er så glad i sterk mat, så lager du bare to forskjellige skåler.

6
Ferdig

Rispapir må dyppes ned i en skål med vann for å bli myk. Når det er gjort så legger du rispapiret på en tallerken og fyller det med hva du ønsker og ruller den sammen. Det enkleste måten er å legge ingrediense på papiret og rulle engang over, brette inn sidene og rulle papiret over igjen.

7
Ferdig

Dypp rullen i peanøttsausen og nyt!

mimi

Forrige
Hummus
Neste
Peanøttsaus
Forrige
Hummus
Neste
Peanøttsaus

2 Comments Hide Comments

Legg til kommentar