Ingredienser
-
10 stk
-
Fyll
-
2stk
-
1/2
-
1 bunt
-
1/2 bunt
-
1 bunt
-
1 bunt
-
1 blokk
-
Marinade
-
1 dl
-
1 1/2 dl
-
Saus
-
2 ss
-
1 1/2 ss
-
1/8 tsk
-
1 fedd
-
2 ss
-
1 klype
Fremgangsmåte:
Vietnamesiske Vårruller
Du har prøvd disse før? Hvis du ikke har, vietnamesiske vårruller, salat ruller eller rispapirruller ) er i utgangspunktet en rå versjon av stekte vårruller eller stekte eggruller .De er friske, stappet med grønnsaker, og/eller laks, scampi eller tofu. Fantastisk, fantastisk godt er det. Den første og viktigste delen er å ha alt i skiver og klart, før du begynner med monteringen . Du kan bruke en rekke grønnsaker, risnudler og friske urter .
Jeg lager mine med laks, for jeg foretrekker det. Men har jeg venner over som er vegetarianere så lager jeg disse med tofu.
Dessuten liker jeg å servere denne retten som en bufeet! la gjestene lage sine egne med akkurat det de ønsker av ingredienser.
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
Bland ingrediensen til marinaden. Kutt fisken i ønsket størrelse og legg det ned i marinaden. |
3
Ferdig
|
kok opp vann og hell det over risnudlene. La dem ligge i det varme vannet og trekke i 10min. Smak og se om de er myke nok. |
4
Ferdig
|
Ta fisken ut av marinaden og stek i ca 5 min. Hell resten av marinaden over i stekepannen sammen med fisken og la det små koke til marinaden er halvert og litt tykk. Pass på, for koker du det for lenge så blir det veldig tykt. |
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
2 Comments Hide Comments
Disse er gode 🙂
Ja de er det! enkelt og godt