1 0
Sommersalat med aubergine og rødbet

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
2stk Aubergine store
2stk Rødbeter
2stk shalottløk
1dl Quinoa
Dressing
1tsk Sitronsaft
Salt
Pepper
2spk Yoghurt

Sommersalat med aubergine og rødbet

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegan
  • Vegetar
  • 45min
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

  • Dressing

Fremgangsmåte:

Del

Sommersalat med aubergine og rødbet

Sommer, innebærer grill eller stille middager hjemme,uansett, så finnes det en perfekt sommersalat for hvert øyeblikk.

Denne sunne vegetariske auberginsalaten, har en deilig frisk dressing i tillegg til den forfriskende yoghurten. Det er den ultimate lette middagen til det varme været vi nylig har hatt her i Norge. I tillegg kan den serveres varm eller kald, og kan til og med tilberedes på forhånd. Den kan også serveres som tilbehør, med eller uten quinoa. Jeg tror aubergine er ganske undervurdert også. Med en ganske unik tekstur kan aubergin definitivt ha en ‘elsk eller hat’ -effekt. Åpenbart er jeg på elsk siden!

(Visited 73 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Forvarm ovnen på 200, del opp rødbetene i biter og bak i ovnen i ca. 30min

2
Ferdig

Skjær auberginene i biter eller ringer, og legg dem på et ovnsbrett. Krydre med salt og pepper, og pensle dem lett med olivenolje. Bak dem i ovnen i ca 30 min på samme temteratur som rødbetetene.

3
Ferdig

Kok opp quinoa og legg til side. Skjær løkene i ringer og fres dem lett i en stekepanne med olivenolje.

4
Ferdig

Fordel aubergineskivene, rødbetene og løken på et stort serveringsfat og ha på klatter av yoghurt. Hell over sitronsaften tilslutt og nyt!

mimi

Squash & aubergine dipp
Forrige
Squash & aubergine dipp
pizza
Neste
Easy peeze pizza med tomatsaus
Squash & aubergine dipp
Forrige
Squash & aubergine dipp
pizza
Neste
Easy peeze pizza med tomatsaus

Legg til kommentar