0 0
Persisk Yogurtdipp

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
1stor boks Yogurt Naturell gresk eller tyrkisk
2 Chalottløk mellomstore
1/2 teskje salt
1/4 teskje pepper

Persisk Yogurtdipp

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegetar
Kjøkken:

(Mast o Mousir)

  • 10 min
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

Fremgangsmåte:

Del

Persisk Yogurtdipp

Denne herligheten kan brukes til alt. Om det er som dipp til grønnsaker eller potetbåter. I Iran er det vanlig, at en eller annen form for yogurt serveres til maten. Her kan du selv bestemme!

(Visited 259 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Hell yogurten i en bolle. Finhakk chalottløken, og bland det ned i bollen med yogurt. Smak til med salt og pepper

2
Ferdig

Dekk bollen og sett den i kjøleskapet i noen timer før servering.

mimi

crunchy musli
Forrige
Crunchy granola
Neste
Helstekt kalkun & stuffing av tørket frukt
crunchy musli
Forrige
Crunchy granola
Neste
Helstekt kalkun & stuffing av tørket frukt

Legg til kommentar