1 0
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
4 stk av 150g Torsk
1/4 Kålrot
1 stk Pastinakk
4 stk Poteter
1 stk Sitron
1/2 bunt Bladpersille
1,5 dl Grønnsaksbuljong
2,5 dl Fiskebuljong
2 dl Crème Fraiche
1/4 teskje Xanthan gum

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Egenskaper:
  • Glutenfri
Kjøkken:

Ut mot havet!

  • 40 min
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

Fremgangsmåte:

Del

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Jeg elsker fisk! kan ikke få spist nok av det. Spiser det gjerne til frokost, lunsj og middag. Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker er nok en av mine favoritter, og nytes gjerne med venner og familie. Jeg lager denne glutenfri, man kan også selvfølgelig bruke hvetemel som jevning.

(Visited 407 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Start med å smøre en ovnsform med smør og legg i torskebitene. Salte og pepre, og skvis 2/3 deler av sitronsaften over. Forvarm ovnen på 225grader

2
Ferdig

Skrell og riv grønnsakene og potene grove. Kok dem i ca 10 min i grønssaksbuljongen.

3
Ferdig

Kok opp fiskebuljongen og tilsett ca 1/2 ts Xanthan gum. Når blandingen har tyknet litt i konsistens kan du tilsette persillen, resten av sitronsaften og crême fraiche, salte og pepre.

4
Ferdig

Bland sausen med rotgrønnsakene og hell det over fisken. Stek det midt i ovnen i ca 15min.
Velbekomme!

mimi

Forrige
Mimis Pasta
Neste
Grønn Smoothie
Forrige
Mimis Pasta
Neste
Grønn Smoothie

Legg til kommentar