Ingredienser
-
375 g
-
1 stk
-
2 ss
-
1/2 ts
-
1/2 ts
-
4 stk
-
2 stk
-
200 g
-
4 stk
-
2 stilker
-
2 ss
Fremgangsmåte:
Levergryte med bacon og sopp
Denne retten er kanskje ikke en del av den vanlige kosten for de aller fleste, men anbefaler virkelig å tilføre litt innmat. Det er veldig næringsrikt og utrolig sunt. For de aller fleste er det kun snakk om en tilvenningssak. Innmat var en naturlig del av vår kost, og jeg er kjempeglad for at den nå finner veien tilbake til middagsbordet. For meg er ikke dette et ukjent fenomen, jeg er vokst opp med det og selv den dag idag når solen titter frem, så grilles det herlig innmat kun krydret med salt og pepper. Så om du er skeptisk til lever og har kanskje hørt skrekk historier, så anbefaler jeg å prøve dette alternativet. Leversmaken er godt kamuflert med mange andre herlige smaker. Ta på deg forkle og test ut levergryte med bacon og sopp!
Trinn
1
Ferdig
|
Start med å lage en marinade av sitronsaft og litt salt og pepper. legg lever i marinaden og legg i kjøleskapet i ca 8timer. |
2
Ferdig
|
Skjær baconskivene i mindre biter og stek dem på middelssterk varme i en stekepanne. Mens baconskivene steker, kan du skylle leveren under kaldt vann og tørke den forsiktig. Hell arrowrootmelet og litt salt og pepper på en tallerken, rør rundt så alt blandes godt. Legg baconbitene til side når de er lett crispy. La baconfettet ligge igjen i pannen |
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|