Ingredienser
-
1 glass Kikerter
-
2 ss Tahini
-
1/2 dl Extra Virgin olivenolje
-
3 fedd Hvitløk
-
1 stk Sitronsaft
-
1/2 ts Havsalt
-
1/2 ts Pepper
-
1 ts Røkt paprikapulver
Fremgangsmåte:
Hummus
Midtøsten- klassikeren har blitt hverdagskost for mange, enten som en dipp eller som en forrett. Tilsett masse hvitløk, sitronsaft eller andre krydder som du liker (prøv med røkt Pimentón eller annen mild pepper fra midtøsten ); Jeg elsker hummus med masse sitronsaft . Hvis du serverer den som en dipp, så må du kanskje tilsette mer væske, vann, olivenolje, eller sitronsaft for å tynne det ut .
Trinn
1
Ferdig
|
Putt kikerter , tahini , olje , hvitløk og sitronsaft i en food prosessor (eller i en blender for enda jevnere hummus ) , dryss med salt og pepper , slå til du får en jevn puré . |
2
Ferdig
|
Legg hummusen i ønsket skål, lag en liten grop i midten og tilsett olivenolje. Dryss ekstra paprikapulver over og server. |