0 0
Sommersalat med granateple

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 pose økologisk salatmix
1 stilk Grønnkål
1 neve Ruccola
1/2 stk Slangeagurk
1/2 stk Granateple
1/2 neve Pecannøtter
Dressing
1/2 stk Sitron
1,5 ss Extra virgin olivenolje
1/2 tsk Herbamare urtesalt
1/4 tsk Pepper

Sommersalat med granateple

Features:
  • Vegan

Vakkert og godt!

  • 15 min
  • Serves 5
  • Easy

Ingredients

  • Dressing

Directions

Share

Sommersalat

Sommer, grilling og kos går hånd i hånd. En eller annen form for sommersalat er også et must på middagsbordet. Det ser vakkert ut og er utrolig enkel å lage. Salat kommer i uttalige størrelser og farger, så det er enkelt å lage et lite kunstnerisk verk bestående av salatblader og piffe det opp med tilbehør som har andre farger en grønt. Denne sommersalaten passer ypperlig til fisk, da dressingen er syrlig. Men selvfølgelig kan den serveres til hva enn det som måtte stå på middagsplanene. Blomstene er laget av av slangeagurk med et lite snedig redskap som jeg kjøpte på en gatestand i Gdansk. Det var utrolig billig, og de som solgte det sjarmerte meg med sine kunstneriske evner.

(Visited 243 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Start med å vaske grønnkålen og legg til tørk. Salatmix pleier som regel å være ferdig vasket. Når grønnkålen er tørket så kutter du bladene opp i ønsket størrelse, jeg pleier ikke å bruke stilken.

2
Done

Når jeg skal pelle granateple, så ruller jeg den forsiktig frem og tilbake på kjøkkenbenken før jeg skjærer i den. Dette hjelper kornene å løsne bittelitt og dermed blir det også enklere å få dem løst uten for mye søl.

3
Done

Bland grønnkålen, salatmixen, granateple i en bolle. Knus pecannøttene forsiktig i hånden og strø over. Så lager du blomster av agurken og legger dem forsiktig rundt omkring i bollen, legg noen granateple frø i midten av blomsten. Skvis sitron over salaten, hell over olivenolje og salte og pepre litt.

mimi

previous
Økologisk Proteinbrød
next
Kjøttkraft av Kraftbein
previous
Økologisk Proteinbrød
next
Kjøttkraft av Kraftbein

Add Your Comment