Ingredienser
-
8stk
-
5stk
-
1 ss
-
1/2 tsk
-
1/2 tsk
-
1/2 tsk
-
Til steking
Fremgangsmåte:
Potetlapper
Disse Persiske potetlappene er vanvittig gode. Så gode, at når du først har smakt på en, så klarer du ikke å la vær å spise bare en. Alle har vel en type rett som minner dem om mor. Lapper er mammas spesialitet. Så når jeg lager potetlapper, blir jeg litt nostalgisk og ringer mamma.
I Iran lages det lapper av alt, om det er med eller uten protein. Ganske sikker på at det er mulig å fylle en hel kokebok med oppskrifter av lapper. Håper du blir litt inspirert og kanskje får du til å lage din egen lappe versjon!
(Visited 1 686 times, 1 visits today)
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|