0 0
Persisk Yogurtdipp

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1stor boks Yogurt Naturell gresk eller tyrkisk
2 Chalottløk mellomstore
1/2 teskje salt
1/4 teskje pepper

Persisk Yogurtdipp

Features:
  • Glutenfri
  • Vegetar
Cuisine:

(Mast o Mousir)

  • 10 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Persisk Yogurtdipp

Denne herligheten kan brukes til alt. Om det er som dipp til grønnsaker eller potetbåter. I Iran er det vanlig, at en eller annen form for yogurt serveres til maten. Her kan du selv bestemme!

(Visited 121 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Hell yogurten i en bolle. Finhakk chalottløken, og bland det ned i bollen med yogurt. Smak til med salt og pepper

2
Done

Dekk bollen og sett den i kjøleskapet i noen timer før servering.

mimi

crunchy musli
previous
Crunchy granola
next
Helstekt kalkun & stuffing av tørket frukt
crunchy musli
previous
Crunchy granola
next
Helstekt kalkun & stuffing av tørket frukt

Add Your Comment