1 0
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 stk av 150g Torsk
1/4 Kålrot
1 stk Pastinakk
4 stk Poteter
1 stk Sitron
1/2 bunt Bladpersille
1,5 dl Grønnsaksbuljong
2,5 dl Fiskebuljong
2 dl Crème Fraiche
1/4 teskje Xanthan gum

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Features:
  • Glutenfri
Cuisine:

Ut mot havet!

  • 40 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Jeg elsker fisk! kan ikke få spist nok av det. Spiser det gjerne til frokost, lunsj og middag. Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker er nok en av mine favoritter, og nytes gjerne med venner og familie. Jeg lager denne glutenfri, man kan også selvfølgelig bruke hvetemel som jevning.

(Visited 249 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Start med å smøre en ovnsform med smør og legg i torskebitene. Salte og pepre, og skvis 2/3 deler av sitronsaften over. Forvarm ovnen på 225grader

2
Done

Skrell og riv grønnsakene og potene grove. Kok dem i ca 10 min i grønssaksbuljongen.

3
Done

Kok opp fiskebuljongen og tilsett ca 1/2 ts Xanthan gum. Når blandingen har tyknet litt i konsistens kan du tilsette persillen, resten av sitronsaften og crême fraiche, salte og pepre.

4
Done

Bland sausen med rotgrønnsakene og hell det over fisken. Stek det midt i ovnen i ca 15min.
Velbekomme!

mimi

previous
Mimis Pasta
next
Grønn Smoothie
previous
Mimis Pasta
next
Grønn Smoothie

Add Your Comment