1 0
Ovnsbakt Camembert med honning & granateple

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
2 stk Camembert
1/2 Granateple
1,5 dl Pecannøtter
2 never Ruccola
3 ss Økologisk honning
2 kvister Rosmarin
etter ønske Balsamico kremet

Ovnsbakt Camembert med honning & granateple

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegetar
Kjøkken:

Cheeeezyyy!

  • 15 min
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

Fremgangsmåte:

Del

Ovnsbakt Camembert med honning & granateple

Hvis du er halvparten så glad i ost som jeg er, så kan jeg nesten garantere at du kommer til å like ovnsbakt camembert. Du kan servere nesten alt til varm ost, men ost og noe søtt ved siden går hånd i hånd. Jeg er veldig glad i granateple og pecannøtter, så hvorfor ikke kombinere de og toppe det med en herlig ost. Denne er veldig enkel å lage og det skal veldig mye til for at denne ikke skal kunne bli god. Så hvis du vil imponere kjæresten eller middagsgjester så lag denne!

(Visited 226 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Forvarm ovnen på 200 grader

2
Ferdig

Star med granateple. Jeg har min egen metode på hvordan jeg får ut frøene. Rull granateple frem og tilbake på kjøkkenbenken, ikke vær redd for å bruke litt kraft. Del den i to først også deler du halvdelen i to igjen. Så bretter du skallet ned og pirker ut frøene.

3
Ferdig

Legg Camemberten på et bakepapir og dytt noen pecannøtter ned i osten. legg en kvist med rosmarin oppå hver ost og bak det i ovnen ca 15min. Følg med underveis at osten ikke brenner seg.

4
Ferdig

Mens osten er i ovnen kan du dandere en tallerken med ruccola, granateple og litt pecannøtter.
Legg osten midt på tallerken og skviss strimler med honning over osten og tilbehører. Pynt med flere pecannøtter og server. Kremet balsamico balanserer denne retten også ser det utrolig lekker ut også!

mimi

Forrige
Asiatisk gulrotsuppe med kokos
Neste
Potetlapper med Crème Fraîche
Forrige
Asiatisk gulrotsuppe med kokos
Neste
Potetlapper med Crème Fraîche

Legg til kommentar