0 0
Økologisk Proteinbrød

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
8 stk Egg
1 boks Cottage Cheese
80 g Hampmel
60 g Chiamel
20 g Erteprotein
40 g Fiberfin
80 g Linfrø
100 g Sesamfrø
100g Solsikkekjerner
6 ss Cocoa olje
1 ts Havsalt
3 ss Fiberhusk
5 dl Vann
2 ss Bakepulver

Økologisk Proteinbrød

Egenskaper:
  • Glutenfri

Duften av nybakt brød!

  • 1,5 timer
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

Fremgangsmåte:

Del

Økologisk Proteinbrød

Dette er vel en av mine favoritt oppskrifter på brød uten gluten. Den er saftig og veldig god. Synes også at det hever ganske greit til å være glutenfritt. Jeg baker alt av brød uten noen form for søtningsmiddel, da jeg ikke er så glad i at brød smaker søtt. Men om du foretrekker bittelitt sødme, så tilsett gjerne det. Økologisk proteinbrød er ikke så avansert å lage. Bare bland alle ingrediensene godt og legg brødet til steking i ovnen. Brødet er proppfull med proteiner og fiber og kan spises med god samvittighet. Stek den gjerne bittelitt lenger om du synes den føles litt våt. Oppskriften gir 2 brød. Skjær gjerne opp brødene i skiver og frys dem, så holder brødet seg mye lenger. I oppskriften så bruker jeg knuste chiafrø, dette får du enkelt til ved å bare knuse chiafrø med en håndblender. Alle ingrediensene som er brukt er økologisk

(Visited 189 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Start med å blande fiberhusk og vann. rør litt og la det stå til husken har svellet, det blir en geleaktig konsistens på røren

2
Ferdig

Pisk eggene sammen med cottage cheese og olje

3
Ferdig

tilsett de tørre ingrediensen, deigen skal ha en kladdete konsistens. Ha deigen i 2 brødformer og stek på 180grader i ca 60 minutter nederst i ovnen

mimi

Forrige
Syltede Agurker
Neste
Sommersalat med granateple
Forrige
Syltede Agurker
Neste
Sommersalat med granateple

Legg til kommentar