Ingredienser
-
8 stk Egg
-
1 boks Cottage Cheese
-
80 g Hampmel
-
60 g Chiamel
-
20 g Erteprotein
-
40 g Fiberfin
-
80 g Linfrø
-
100 g Sesamfrø
-
100g Solsikkekjerner
-
6 ss Cocoa olje
-
1 ts Havsalt
-
3 ss Fiberhusk
-
5 dl Vann
-
2 ss Bakepulver
Fremgangsmåte:
Økologisk Proteinbrød
Dette er vel en av mine favoritt oppskrifter på brød uten gluten. Den er saftig og veldig god. Synes også at det hever ganske greit til å være glutenfritt. Jeg baker alt av brød uten noen form for søtningsmiddel, da jeg ikke er så glad i at brød smaker søtt. Men om du foretrekker bittelitt sødme, så tilsett gjerne det. Økologisk proteinbrød er ikke så avansert å lage. Bare bland alle ingrediensene godt og legg brødet til steking i ovnen. Brødet er proppfull med proteiner og fiber og kan spises med god samvittighet. Stek den gjerne bittelitt lenger om du synes den føles litt våt. Oppskriften gir 2 brød. Skjær gjerne opp brødene i skiver og frys dem, så holder brødet seg mye lenger. I oppskriften så bruker jeg knuste chiafrø, dette får du enkelt til ved å bare knuse chiafrø med en håndblender. Alle ingrediensene som er brukt er økologisk
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|