0 0
Økologisk Proteinbrød

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 stk Egg
1 boks Cottage Cheese
80 g Hampmel
60 g Chiamel
20 g Erteprotein
40 g Fiberfin
80 g Linfrø
100 g Sesamfrø
100g Solsikkekjerner
6 ss Cocoa olje
1 ts Havsalt
3 ss Fiberhusk
5 dl Vann
2 ss Bakepulver

Økologisk Proteinbrød

Features:
  • Glutenfri

Duften av nybakt brød!

  • 1,5 timer
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Økologisk Proteinbrød

Dette er vel en av mine favoritt oppskrifter på brød uten gluten. Den er saftig og veldig god. Synes også at det hever ganske greit til å være glutenfritt. Jeg baker alt av brød uten noen form for søtningsmiddel, da jeg ikke er så glad i at brød smaker søtt. Men om du foretrekker bittelitt sødme, så tilsett gjerne det. Økologisk proteinbrød er ikke så avansert å lage. Bare bland alle ingrediensene godt og legg brødet til steking i ovnen. Brødet er proppfull med proteiner og fiber og kan spises med god samvittighet. Stek den gjerne bittelitt lenger om du synes den føles litt våt. Oppskriften gir 2 brød. Skjær gjerne opp brødene i skiver og frys dem, så holder brødet seg mye lenger. I oppskriften så bruker jeg knuste chiafrø, dette får du enkelt til ved å bare knuse chiafrø med en håndblender. Alle ingrediensene som er brukt er økologisk

(Visited 230 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Start med å blande fiberhusk og vann. rør litt og la det stå til husken har svellet, det blir en geleaktig konsistens på røren

2
Done

Pisk eggene sammen med cottage cheese og olje

3
Done

tilsett de tørre ingrediensen, deigen skal ha en kladdete konsistens. Ha deigen i 2 brødformer og stek på 180grader i ca 60 minutter nederst i ovnen

mimi

previous
Syltede Agurker
next
Sommersalat med granateple
previous
Syltede Agurker
next
Sommersalat med granateple

Add Your Comment