Ingredienser
-
2,4dl
-
2,4dl
-
3 teskjer
-
2 teskjer
-
1/2 teskje
-
1/2 teskje
-
1/2 teskje
-
1/2 teskje
-
2,4dl
-
1,2dl
-
1,2dl
-
0,6dl
-
1/4 teskje
Fremgangsmåte:
Nederlandsk frokostkake!
(Ontbijtkoek)
En kake som legger igjen en herlig duft av krydder
Dette er en veldig populær kake som blir spist som del av frokost eller hurtigmat på vei. Det finnes noen få produsenter av denne søt, krydrete luftige kake. Et typisk produkt som man kjøper. Serveres med smør, og nytes til kaffen
Hvorfor ikke lage det selv? Challenge accepted!
…
Smaken i kaken utvikler seg over tid. Konsistensen og smaken er optimal etter en dag eller to etter bakingen.
Trinn
1
Ferdig
|
Forvarm ovnen på 160 grader og smør en brødform eller 20cm kakeform. |
2
Ferdig
|
Miks alle ingrediensene i en bolle eller kjøkkenmaskin. Hell deigen i den smurte brødformen og stek på den midterste rillen i 60min, eller til kaken er ferdig stekt. |
3
Ferdig
|
La kaken avkjøles på rist. Server med en klatt smør og nyt! |
1 Comments Hide Comments
Hei
Hvordan vet du at kaken er ferdig? Den skal være fuktig inni..