0 0
Mimis Pasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Speltskruer
Pastasaus
1 glass Økologsik tomatsaus
2 stk Chalottløk
1/2 Purreløk
2 stk Vårløk
4 fedd Hvitløk
6 stk Champignon store
1 pakke Kjøttdeig uten salt
1/2 dl Rødvin
ca 1 dl revet Parmesan
1/2 spiseskje Rosmarin tørket
1/2 spiseskje Oregano tørket
1/2 spiseskje Timian tørket
1/2 spiseskje Basilikum tørket
1 teskje Urtesalt
1/2 teskje Pepper
1 teskje Paprika smoked tørket
1 spiseskje Buljong Kjøtt eller kantarell
etter ønske Cocosa Olje
2 spiseskje Crême Fraiche

Mimis Pasta

Cuisine:

Mama Mia

  • 40 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Pastasaus

Directions

Share

Mimis Pasta

Denne pastasausen har jeg utviklet gjennom mange år. Kan ikke kvalifiseres under noen av de tradisjonelle italienske versjonene, så derfor navnet Mimis pasta. Kan garantere at denne vil falle i smak hos de aller minste såvel som voksne. Har fått den godkjent av mine gode italienske venner, så velger å tro at den er verdt å lage. Min oppskrift har cremê fraiche i sausen, og jeg vet at italienere bruker kun pastavann for å gjøre sausen kremete, men jeg har alliekvel valgt  versjon til akkurat denne sausen!

Vanlighvis lager jeg tomatsausen fra bunn, men det ble til en økologisk ferdig versjon denne gangen.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Start med å helle pastasausen ned i en kasserolle og sett den på svak varme. Etterhvert som du blir ferdig med å steke ingrediensene, så er det meningen å helle det ned i sausen, så den står og godgjør seg og alle smakene setter preg på sausen.

2
Done

Kutt alle grønnsakene i ønsket størrelse. Jeg pleier å ha champignon for seg, også kutter jeg alt det andre og legger det i en bolle til det skal stekes.

3
Done

Jeg steker kjøttdeigen først og krydrer den med salt og pepper. Så tilsetter jeg rødvinen til kjøttet og lar den små putre i noen minutter før jeg heller det over i kasserollen og river litt parmesan over.

4
Done

Hell soppen ned i stekepannen, men uten å tilsette noen form for olje/smør. Soppen skal tørrstekes til den har gitt slipp på alt vannet, når det er gjort så er det bare å salte og pepre og eventuelt tilsette litt olje/smør før man heller den ned i kasserollen. Så kan alt av krydder og buljong tilsettes. Rør godt rundt, nå bør også sausen små koke litt. Pass på og rør underveis

5
Done

Kok opp vann til pastaskruene, salt godt og tilsett en dash med olje. Pass på at det er nok vann i kasserollen. Når vannet koker, så heller du skruene ned i vannet og koker dem i ca 8 -10 min (avhengig av mengde skruer)

6
Done

Helt tilslutt så vendes all løken i stekepannen til de blir myke. De skal ikke stekes eller brunes. Hell alt over i sausen og småkok i 10min og server!

mimi

previous
Helstekt kalkun & stuffing av tørket frukt
ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker
next
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker
previous
Helstekt kalkun & stuffing av tørket frukt
ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker
next
Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker

Add Your Comment