Ingredienser
-
-
Pastasaus
-
1 glass
-
2 stk
-
1/2
-
2 stk
-
4 fedd
-
6 stkstore
-
1 pakkeuten salt
-
1/2 dl
-
ca 1 dl revet
-
1/2 spiseskje
-
1/2 spiseskje
-
1/2 spiseskje
-
1/2 spiseskje
-
1 teskje
-
1/2 teskje
-
1 teskje
-
1 spiseskjeKjøtt eller kantarell
-
etter ønske
-
2 spiseskje
Fremgangsmåte:
Mimis Pasta
Denne pastasausen har jeg utviklet gjennom mange år. Kan ikke kvalifiseres under noen av de tradisjonelle italienske versjonene, så derfor navnet Mimis pasta. Kan garantere at denne vil falle i smak hos de aller minste såvel som voksne. Har fått den godkjent av mine gode italienske venner, så velger å tro at den er verdt å lage. Min oppskrift har cremê fraiche i sausen, og jeg vet at italienere bruker kun pastavann for å gjøre sausen kremete, men jeg har alliekvel valgt versjon til akkurat denne sausen!
Vanlighvis lager jeg tomatsausen fra bunn, men det ble til en økologisk ferdig versjon denne gangen.
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
Hell soppen ned i stekepannen, men uten å tilsette noen form for olje/smør. Soppen skal tørrstekes til den har gitt slipp på alt vannet, når det er gjort så er det bare å salte og pepre og eventuelt tilsette litt olje/smør før man heller den ned i kasserollen. Så kan alt av krydder og buljong tilsettes. Rør godt rundt, nå bør også sausen små koke litt. Pass på og rør underveis |
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|