0 0
Kremet Laks Med Dill og Søtpotetchips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 stk Søtpotet Stor
4 stk Laksefileter
1/2 bunt Dill Fersk
3 stk Chalottløk
1 stk Paprika
1 stk Brokkoli
8 ss Crême Fraiche
smak til Salt & Pepper
1 stk Sitron
1 ss Cocosa til steking

Kremet Laks Med Dill og Søtpotetchips

Features:
  • Glutenfri
Cuisine:

Bare nom nom!

  • 25 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Kremet Laks Med Dill & Søtpotetchips

Vil du ha en enkel middag, som ikke tar all verdens tid å lage, så anbefaler jeg denne. Laks er like god som den er sunn. Dette er en rask middag som er enkel å lage på travle dager, om det er en middag for to eller barnefamilie, så vil denne falle i smak. Denne kan lett lages med det du har  stående i kjøleskapet. Anbefaler å bruke purre om du skulle ha det liggende, men denne gangen så hadde jeg ikke purre, så da ble det til med det kjøleskapet hadde å tilby av ingredienser. Kremet laks med dill og søtpotetchips kan serveres året rundt til både store og små!

 

(Visited 119 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Finn frem ingrediensene du har i kjøleskapet. Ikke føl deg bundet til ingredienser jeg har listet opp. Laks kan kombineres med så mye.

2
Done

Start med å kutte opp søtpotene i strimler, disse skal stekes og bør ikke være for tykke. Kutt derretter opp resten av ingrediense

3
Done

Damp brokkolig og paprika sammen. Jeg koker aldri grønnsaker, fordi da forsvinner ikke næringstoffene i kokevannet og dessuten så synes jeg at grønnsaker så kokes i vann får litt vannete smak også. Strø gjerne noen grove havsalt korn over grønnsakene. Det skal være bittelitt tyggemotstand, så pass på å ikke dampe dem for lenge.

4
Done

Del opp fisken i store biter og stek filetene på middels lav varme sammen med finhakket løk og hvitløk. Tilsett derretter de dampede grønnsakene og crême fraiche, og bland godt. Ha i litt opphakket dill og skvis sitronen over.
La alt putre i noen minutter på svak varme. Server og nyt!

mimi

biff provencale
previous
Biff Provencale
next
Sjokoladenøttpålegg
biff provencale
previous
Biff Provencale
next
Sjokoladenøttpålegg

Add Your Comment