• Home
  • Kjøtt
  • Innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus
0 1
Innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
ca 700g Indrefilet av svin
smak til Havsalt & pepper
2 ss extra virgin olivenolje
2 ss Usaltet smør
1 ss Timian fersk
1 ss Bladpersille fersk
2 ts rosmarin fersk
1 stk Hvitløksfedd
2,5 dl Brødsmuler eller griljermel
2 ss Dijon sennep
Saus
ca 0,7 dl Dijon sennep
2 stk Hvitløksfedd
3 ss økologisk honning
0,5 dl Vann

Innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus

Cuisine:
  • 1 time
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Saus

Directions

Share

Innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus

Denne oppskriften er ypperlig til deg som ikke helt vet hva du skal lage til middagsselskaper. Den er ikke så avansert og det tar heller ikke så veldig lang tid med forberedelser eller tilbredningstid.  Tilbehøret lar jeg være opptil deg selv å bestemme, men om du lurer på hva jeg serverer til så valgte jeg en deilig puree av blomkål & brokkoli. Jeg er veldig glad i sennep, men så er det jo de som ikke er så stor fan. Da kan isåfall sennep erstattes med pepperrot eller bbqsaus/krydder. Inviter noen venner over og server dem innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus, så vil de bli både mette og fornøyde!

(Visited 2 737 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Forvarm ovnen til 190 grader. Gni svinekjøttet godt med salt og pepper . Varm en stor , ildfast stekepanne på middels høy varme . Tilsett olje og stek svinekjøttet, snu av og til , til det er brunet på alle sider . Overfør svinekjøtt til et skjærebrett .

2
Done

Sett stekepannen til middels varme igjen.Tilsett smør, timian , persille , rosmarin og hvitløk ; stek under omrøring , til du kjenner duften av urter , ca 1 minutt. Rør i brødsmulene og 1 ts salt, stek under omrøring , inntil brødsmulene er gyllen , ca 2 minutter . Overfør ristede brødsmuler til et stykke bakepapir .

3
Done

Pensle svinekjøttet med 2ss sennep og rull det godt rundt i de ristede brødsmulene. Sett så svinekjøttet tilbake i en ildfastform . Del hvitløksfeddene på tvers og legg dem i stekeformen. Sett inn en steketermometer og stek kjøttet i ovnen til termometeret viser ca 63grader , ca 45 minutter . Overfør svinekjøtt og hvitløk til et skjærebrett og la hvile 10 minutter .

4
Done

I mellomtiden ,sett stekepannen på middels lav varme. Tilsett honning , resten av sennepen, 0,5dl vann og rør om. Småkok til blandingen blir litt tykkere , ca. 2 minutter. Skjær svinekjøttet og serveres med stekt hvitløk og sennepsaus .

mimi

previous
Kjøttkraft av Kraftbein
next
Vannmelon Smoothie
previous
Kjøttkraft av Kraftbein
next
Vannmelon Smoothie

Add Your Comment