Ingredienser
-
ca 700g
-
smak til
-
2 ss
-
2 ss
-
1 ss
-
1 ss
-
2 ts
-
1 stk
-
2,5 dl
-
2 ss
-
Saus
-
ca 0,7 dl
-
2 stk
-
3 ss
-
0,5 dl
Fremgangsmåte:
Innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus
Denne oppskriften er ypperlig til deg som ikke helt vet hva du skal lage til middagsselskaper. Den er ikke så avansert og det tar heller ikke så veldig lang tid med forberedelser eller tilbredningstid. Tilbehøret lar jeg være opptil deg selv å bestemme, men om du lurer på hva jeg serverer til så valgte jeg en deilig puree av blomkål & brokkoli. Jeg er veldig glad i sennep, men så er det jo de som ikke er så stor fan. Da kan isåfall sennep erstattes med pepperrot eller bbqsaus/krydder. Inviter noen venner over og server dem innbakt indrefilet av svin med sennep og honningsaus, så vil de bli både mette og fornøyde!
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
Sett stekepannen til middels varme igjen.Tilsett smør, timian , persille , rosmarin og hvitløk ; stek under omrøring , til du kjenner duften av urter , ca 1 minutt. Rør i brødsmulene og 1 ts salt, stek under omrøring , inntil brødsmulene er gyllen , ca 2 minutter . Overfør ristede brødsmuler til et stykke bakepapir . |
3
Ferdig
|
Pensle svinekjøttet med 2ss sennep og rull det godt rundt i de ristede brødsmulene. Sett så svinekjøttet tilbake i en ildfastform . Del hvitløksfeddene på tvers og legg dem i stekeformen. Sett inn en steketermometer og stek kjøttet i ovnen til termometeret viser ca 63grader , ca 45 minutter . Overfør svinekjøtt og hvitløk til et skjærebrett og la hvile 10 minutter . |
4
Ferdig
|
2 Comments Hide Comments
Kjempegod rett! Takk for oppskriften.
Bare hyggelig, Leon!