0 0
Hummus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 glass Kikerter
2 ss Tahini
1/2 dl Extra Virgin olivenolje
3 fedd Hvitløk
1 stk Sitronsaft
1/2 ts Havsalt
1/2 ts Pepper
1 ts Røkt paprikapulver

Hummus

Features:
  • Glutenfri
  • Vegan

Nommi Nam!

  • 15 min
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Hummus

Midtøsten- klassikeren har blitt hverdagskost for mange, enten som en dipp eller som en forrett. Tilsett masse hvitløk, sitronsaft eller andre krydder som du liker (prøv med røkt Pimentón eller annen mild pepper fra midtøsten ); Jeg elsker hummus med masse sitronsaft . Hvis du serverer den som en dipp, så må du kanskje tilsette mer væske, vann, olivenolje, eller sitronsaft for å tynne det ut .

(Visited 209 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Putt kikerter , tahini , olje , hvitløk og sitronsaft i en food prosessor (eller i en blender for enda jevnere hummus ) , dryss med salt og pepper , slå til du får en jevn puré .
Jeg bruker ferdig kokte kikerter i glass med væske, for da bruker jeg væsken til å oppnå ønsket konsistens på hummusen

2
Done

Legg hummusen i ønsket skål, lag en liten grop i midten og tilsett olivenolje. Dryss ekstra paprikapulver over og server.

mimi

previous
Falafel
next
Vietnamesiske Vårruller
previous
Falafel
next
Vietnamesiske Vårruller

Add Your Comment