0 0
Hummus

Del på sosiale medier

Eller bare kopier og del denne urlen

Ingredienser

Juster porsjoner
1 glass Kikerter
2 ss Tahini
1/2 dl Extra Virgin olivenolje
3 fedd Hvitløk
1 stk Sitronsaft
1/2 ts Havsalt
1/2 ts Pepper
1 ts Røkt paprikapulver

Hummus

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegan

Nommi Nam!

  • 15 min
  • Porsjoner
  • Lett

Ingredienser

Fremgangsmåte:

Del

Hummus

Midtøsten- klassikeren har blitt hverdagskost for mange, enten som en dipp eller som en forrett. Tilsett masse hvitløk, sitronsaft eller andre krydder som du liker (prøv med røkt Pimentón eller annen mild pepper fra midtøsten ); Jeg elsker hummus med masse sitronsaft . Hvis du serverer den som en dipp, så må du kanskje tilsette mer væske, vann, olivenolje, eller sitronsaft for å tynne det ut .

(Visited 178 times, 1 visits today)

Trinn

1
Ferdig

Putt kikerter , tahini , olje , hvitløk og sitronsaft i en food prosessor (eller i en blender for enda jevnere hummus ) , dryss med salt og pepper , slå til du får en jevn puré .
Jeg bruker ferdig kokte kikerter i glass med væske, for da bruker jeg væsken til å oppnå ønsket konsistens på hummusen

2
Ferdig

Legg hummusen i ønsket skål, lag en liten grop i midten og tilsett olivenolje. Dryss ekstra paprikapulver over og server.

mimi

Forrige
Falafel
Neste
Vietnamesiske Vårruller
Forrige
Falafel
Neste
Vietnamesiske Vårruller

Legg til kommentar