Ingredienser
-
1 pakke Grønnkål
-
1 klype Herbamare urtesalt
-
1 klype Sort Pepper
-
1 ss Olivenolje extra virgin
Fremgangsmåte:
Grønnkålchips
Hvis du er like glad i grønnsaker som meg, så kan jeg garantere at du kommer til å elske grønnkålchips. Ikke bare er dem utrolig enkle å lage, men de smaker dessuten himmelsk. Knasende sprø og kjempe sunne. Helt enkelt, et fantastisk godt alternativ til andre chips på markedet. Start med disse, så hvem vet, kanskje tørr du å utfordre rotgrønnsakene og starte din egen chips produksjon hjemme på kjøkkenet. Ganske sikker på at disse chipsene er en enkel måte å få barna til å spise grønt på!
Har prøvd meg frem med forskjellige olivenoljer og kommet frem til at den beste er De Prado extra virgin fra Portugal som kan kjøpes på blant annet Sunkost.
Trinn
1
Ferdig
|
Start med å vaske grønnkålen og legg den til tørk. Kutt den opp i mindre biter, her kan du selv bestemme hvor store biter du ønsker |
2
Ferdig
|
Legg et ark bakepapir på en ovnsbrett og strø grønnkålbitene utover. Dryss over havsalt og pepper og litt olivenolje |
3
Ferdig
|
Stek grønnkålen i ca 8min. Pass på, for de kan fort brenne seg. De skal være sprø, men ikke brent. |