Ingredienser
-
1 kg
-
Marinade
-
2 stk
-
1 boks
-
12 stk
-
2 ss
-
1 klype
-
1 klype
-
Bønnesalat
-
1 boks
-
1 stor pose
-
1/4 ts
-
1/4 ts
-
1,5 ss
-
1 sitron
Fremgangsmåte:
Grillede kyllingvinger med bønnesalat
Det jeg elsker mest med sommeren er all den gode grillmaten. Også er det så enkelt, det er jo bare å slenge alt på grillen og lage en eller to tilbehør til. Grillede kyllingvinger med bønnesalat kan du lage til hvem som helst, og jeg er ganske sikker på at de aller fleste vil like denne retten. Det eneste er at du bør være glad i hvitløk, ikke bare litt men ganske mye. Dette er en hvitløksrett utenom det vanlige. Og ikke planlegg noen bytur eller første date etter å ha spist denne retten. Så lenge du tar deg god tid til å marinere vingene, så er egentlig halve jobben gjort. Yogurt gjør dessuten kyllingen mør, og skulle du velge kyllingbryst fremfor vinger, så tror jeg du kan bli overasket over hvor mør brystet blir med denne marinaden. Så fyr opp grillen og inviter noen gode venner eller naboer over til en herlig hagefest!
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|