Ingredienser
-
300g
-
2ss
-
1 stk
-
2 dl
-
150g
-
150g
-
1 stk
-
1stk
-
1/4
-
1 stk
-
2 stk
-
4 dl
-
1 1/4 liter
-
100g
-
150g
-
2ss
-
2ss
-
2ss
-
smak til
Fremgangsmåte:
Fisk & blåskjellsuppe
Fisk & blåskjellsuppe har utrolig mange gode smaker samlet i en gryte. Også er det kjempeenkelt å lage. Det er bare å smøre seg med litt tålmodighet, kutte å gjøre alt klart på forhånd, så går dette lett som en plett!
Denne oppskriften har jeg laget i mange år og jeg fant den først i en kokebok av Trond Moi og har siden prøvd meg frem, tilført og fjernet ingredienser etter egen smak. Legger ut originaloppskriften her, så får du prøve deg frem, så kanskje du ender opp med din egen versjon du også!
(Visited 963 times, 1 visits today)
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Del fisken i terninger, ca 2 x 2cm |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
Smak til med salt og nykvernet pepper. Server gjerne suppen med godt nybakt brød ved siden av. |