Ingredienser
-
1,5kg
-
5 stk
-
2 ss
-
1 stk
-
3 stk
-
1 stk
-
8 stk
-
1 stk
-
4 stk
-
5 dl
-
0,6 dl
-
1 bunt
-
1 ss
-
1/2 ss
-
2 ss
-
etter ønske
-
til steking
Fremgangsmåte:
Biff Provencale
Er du av dem som blir litt skremt av gryteretter eller føler at du ikke tørr å prøve deg på en oppskrift med mange ingredienser? da kan jeg love deg, at å lage en gryterett egentlig er ganske enkelt. Du trenger kun å kutte ingrediensene, steke kjøttet så lar alt bare putre og godgjøre seg selv i gryten, og sim salabim så har du en herlig middagsrett som både metter deg og dine gjester. Biff Provencale kan lages på uttalige måter, men denne versjonen synes jeg er ganske god. Den varmer og metter, alt en matrett skal gjøre!
(Visited 866 times, 1 visits today)
Trinn
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
Gryteretten skal småkoke i ca 2,5 timer. Egentlig jo lenger jo bedre. Her må du ha tålmodighet så alle smakene kan sette seg godt. Bon apetitt! |
2 Comments Hide Comments
Utrolig god – og lett å lage:)
Det er helt riktig Lene 🙂 de aller fleste liker denne veldig godt