0 0
Asiatisk gulrotsuppe med kokos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Gulrøtter
4 stk Rødløk
4 stk Hvitløksfedd
3 cm Ingefær
1 stk Limesaft
1 stk Rød chilli
4 ss Sesamolje
2 ts Spisskummen
1/2 ts Fennikelfrø
1 ts Gurkemeie
1 L Kokosmelk
2 1/2 dl vann
smak til Salt & pepper
1 bunt Koriander
tilpynt Alfalfaspirer

Asiatisk gulrotsuppe med kokos

Features:
  • Glutenfri
  • Sterk

Hot Hot Hot!

  • 35 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Asiatisk gulrotsuppe med kokos

Ja man godt si at jeg har fått en forkjærlighet for asiatisk kjøkken! Herlige dufter og smaker uansett hvilken rett det er snakk om. Asiatisk gulrotsuppe er absolutt en favoritt, enten som en forrett eller siderett. Jeg elsker supper, og bedre kan det ikke bli enn en spicy suppe på kalde vinterdager. Fyr opp peisen og drøm deg bort til den fjerne østen med denne retten.

Om ønskelig, så kan du fint lage denne suppen uten chilli eller minke mengden. Det skal være litt kick i suppen for å få ordentlig varme i kroppen

 

(Visited 231 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Skrell gulrøtter, rødløk, hvitløk og ingefær og skjær dem i tynne skiver. Snitt chillipepper i to. skrap ut frøene. Grovhakk kjøttet

2
Done

Fres chilli, hvitløk, ingefær, spisskummen og fennikel i 1 minutt.

3
Done

Ha i rødløk. La blandingen surre i 4 minutter eller til løken er myk.

4
Done

Tilsett gulrøtter og gurkemeie, skru ned varmen og la blandingen surre videre i 10 minutter. Tilsett kokosmelk og vann. La suppen småkoke i 10 minutter ved svak varme. Smak til med lime

5
Done

Bruk en stavmikser og kjør til suppen blir finmost. Smak til med salt og pepper. Hakk koriander og tilsett dette i suppen.

Pynt med alfalfaspirer og nyt!

mimi

previous
Peanøttsaus
next
Ovnsbakt Camembert med honning & granateple
previous
Peanøttsaus
next
Ovnsbakt Camembert med honning & granateple

Add Your Comment