Ingredienser
-
1 stk
-
Marinade
-
3 stk
-
1/4
-
1 sp
-
1/2 sp
-
2 kvister
-
1/2 teskje
-
1/2 teskje
-
Saus
-
etter ønske
-
3dl
-
-
etter ønske
-
Tilbehør
-
-
-
Fremgangsmåte:
Andebryst med appelsinssaus
And kan være fabelaktig godt om den tilberedes riktig! Her hjemme er vi veldig glad i sammensetningen av and og appelsin, så oppskriften vår videreutvikles for hver gang vi lager denne. Om du ikke er så glad appelsin, så kan en god gammeldags fløtesaus eller peppersaus være et godt alternativ også. Uansett så vil andebryst med appelsinsaus heve festmiddagen til et nytt nivå!
Trinn
1
Ferdig
10
|
1 |
2
Ferdig
|
2Stek andebrystet med skinnsiden ned i noen minutter og deretter kan du steke den ferdig i en forvarmet ovn på 180grader til den er medium stekt. som regel pleier jeg å kjenne litt på andebrystet før jeg tar den ut. Den skal være sånn passe spretten når man trykker på den. La brystet hvile før den skjæres i biter etter ønske |
3
Ferdig
|
3Mens andebrystet er i ovnen, kan du starte med sausen. Hell alle ingrediensen over i en liten kjele og la det koke på svak varme. Rør innimellom og reduser sausen til det halve. Tilsett litt jevning, men sausen skal ikke bli altfor tykk. Smak underveis og ha i mer appelsinsaft om ønskelig. |
4
Ferdig
|
Tilslutt kan du smørdampe Harricotvertsene i 3min. Bon appêtit! |